Ranskalainen suklaakakku

gluteeniton
sisältää kananmunaa
vehnätön
laktoositon
viljaton
kauraton
luontaisesti gluteeniton
sisältää maitotuotteita

Ranskalainen suklaakakku on Miriam'sin kaikkien aikojen suosituin klassikkokakku! Mutakakkumaiseen, kokonaan jauhottomaan pohjaan on leivottu reilu määrä tummaa suklaata ja pohjan päälle on vatkattu paksu kerros vaniljakermaa. Kakku koristellaan suklaaraasteella sekä tuoreilla mansikoilla ja pensasmustikoilla. Yhdessä maut ovat lyömätön yhdistelmä! Lisäksi tämä herkullinen kakku sopii useaan erityisruokavalioon.

 

Kuvan koristelu on suuntaa-antava.

Kakun halkaisija noin 24cm (8-12 hlö) ja 20cm (noin 6 hlö).

Ranskalainen suklaakakku n. 6 hlö - 27,50€ /kpl

27,50 €

- +

Saatavilla 3.5. alkaen

Ranskalainen suklaakakku 8-12 hlö - 39,50€ /kpl

39,50 €

- +

Saatavilla 3.5. alkaen

voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)

Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)

kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)

sokeri

kaakaojauhe

vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)

suola

vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni)) 

marjat sesongin mukaan

 

Sisältää vuokaspray: kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani)

Tutustu myös näihin herkkuihin

Porkkanakakku

Daim-kakku