Makea suklaa ja aavistuksen kirpsakka vadelma ovat toisiaan täydentävä makupari! Tässä Geisha-vadelmakakussa on tummasta suklaasta leivottu mutakakkumainen suklaakakkupohja, jonka päälle on levitetty kerros makeaa Geisha-tryffelitäytettä. Reunoilla on vadelmainen tuorejuustokermapursotus, jonka hennon vaaleanpunainen sävy saadaan aidosta vadelmapyreestä. Koristeena Geisha-konvehteja ja vadelmarouhetta!
Kuvan koristelu on suuntaa-antava.
Kakun halkaisija noin 24cm (10-15 hlö) ja 20cm (noin 6 hlö).
Geisha-vadelmakakku n. 6 hlö - 29,50€ /kpl
29,50 €
Saatavilla 2.5. alkaen
Geisha-vadelmakakku 10-15 hlö - 44,50€ /kpl
44,50 €
Saatavilla 2.5. alkaen
voi L (suomalainen pastöroitu kerma, suola, hapate)
Brunbergin tumma suklaa (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine: soijalesitiini, aromi: vanilliini, suola)
kananmunamassa (pastöroitu suomalainen KANAMUNAmassa (vapaan kanan munista) (97%), vesi, säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330), suola)
sokeri
kaakaojauhe
vaniljasokeri (sokeri, Bourbon vaniljauute, maissitärkkelys, Bourbon vanilja, luontainen aromi)
suola
Geisha-suklaa (sokeri, maito, kaakaovoi, HASSELPÄHKINÄ (10%), kaakaomassa , täysmaitojauhe, kirnumaitojauhe, kasvirasva (palmu, shea), vehnäjauho , maissitärkkelys, emulgointiaine (lesitiini mm. soija), suola, aromit). Saattaa sisältää muuta pähkinää, mantelia ja muuta gluteenia sisältävää viljaa.
Creme fraiche L (pastöroitu kerma, sakeuttamisaineet (E412, E1442), hapate)
tuorejuusto L (pastöroitu kerma, maitojauhe, sakeuttamisaineet (E440, E412), suola, säilöntäaine (E202 kaliumsorbaatti), hapate)
vispikerma L (kerma, stabilointiaine (karrageeni))
tomusokeri
vadelma (Suomi)
inverttisokerisiirappi
kuivattu vadelmarouhe
vuokaspray (kasviöljy (rapsi), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini E322), ponneaineet (propaani, butaani, isobutaani))